- - NÓVUM

Eladná töltőtollát?
Töltőtoll vétel / vásárlás

 

A weboldalon, a képgalériákban a saját töltőtoll kollekciómat tekintheti meg. Jórésze családi örökségből származik, ennek az örökségnek állítok emléket e weboldallal. A kollekció darabjait folyamatosan töltöm fel.

Az oldalon elsősorban amerikai gyártmányú tollakkal találkozhat, azon belül az Eversharp, Esterbrook és Sheaffer gyártmányú tollakat mutatom be, de számos régi Parker, Eagle, Wearever, Watermans, Montblanc, Snapfil, Morrison, Penol, Reform és Hoover, valamint magyar gyártmányú töltőtollak is szerepelnek a gyűjteményben. Egyes darabjai eladók, illetve elcserélhetők.

Amennyiben ilyen márkájú, vagy hasonló típusú eladó töltőtolla van, jelezze! Teljes töltőtoll hagyaték vétele is szóba jöhet.
Kérem, hogy a töltőtollról küldjön képeket (hegy, kupak, belső szerkezet), valamint egy rövid leírást az állapotáról (emailben). Mivel nincs becsüs végzettségem, a tollak értékének megítélését nem vállalom. A hagyományos piaci szituáció híve vagyok: az eladó oldaláról várom az eladásra szánt toll árának megállapítását. Magyarul: közölje, mennyit kér a tollért.

Küldön az eladandó tollakról fotót itt!


Pietro Antonio Rotari (1707-1762)
Szerelmes levelet író fiatal lány (1755)

ELADÓ TOLLAK
Web Analytics