Eladná töltőtollát?
Töltőtoll vétel / vásárlás

A weboldalon, a képgalériákban a saját töltőtoll kollekciómat tekintheti meg. Jórésze családi örökségből származik, ennek az örökségnek állítok emléket e weboldallal. A kollekció darabjait folyamatosan töltöm fel.

Az oldalon elsősorban amerikai gyártmányú tollakkal találkozhat, azon belül az Eversharp, Esterbrook és Sheaffer gyártmányú tollakat mutatom be, de számos régi Parker, Eagle, Wearever, Watermans, Montblanc, Snapfil, Morrison, Penol, Reform és Hoover, valamint magyar gyártmányú töltőtollak is szerepelnek a gyűjteményben. Egyes darabjai eladók, illetve elcserélhetők.

Amennyiben ilyen márkájú, vagy hasonló típusú eladó töltőtolla van, jelezze! Teljes töltőtoll hagyaték vétele is szóba jöhet.
Kérem, hogy a töltőtollról küldjön képeket (hegy, kupak, belső szerkezet), valamint egy rövid leírást az állapotáról (emailben). Mivel nincs becsüs végzettségem, a tollak értékének megítélését nem vállalom. A hagyományos piaci szituáció híve vagyok: az eladó oldaláról várom az eladásra szánt toll árának megállapítását. Magyarul: közölje, mennyit kér a tollért.


Pietro Antonio Rotari (1707-1762)
Szerelmes levelet író fiatal lány (1755)

Hírlevél

A hírlevelet kb havonta egyszer kapja, összefoglalva benne az elmúlt 30 nap újdonságait, tippeket, tanácsokat, stb.
Egyetértek a Adatvédelmi irányelvek
A hírlevélről bármikor leiratkozhat. A leiratkozási linket a hírlevélben találja.

Hírlevél


A Firefox böngészőben hiba léphet fel az email elküldésekor! Használjon más böngészőt!

x