- - NÓVUM

Vásárlási garancia

 Garanciajegy töltőtoll mellé

E régi töltőtollak eladásánál fontos szempont az Ön elégedettsége, hiszen egy töltőtoll nem töltőtoll, és a második, harmadik vásárlásánál is szeretném, ha számítana rám. Minden töltőtoll tesztelve van (feltöltő szerkezet/írás), mindegyik toll tiszta, rendezett, az adott toll leírásának megfelelő állapotban kerül Önhöz. Mivel a töltőtoll írás közben jeleníti meg igazi arcát, a vásárolt tollra egy hét visszavásárlási garanciát adok! Ez idő alatt kipróbálhatja, meggyőződhet róla, hogy a kívánt módon áll-e kézhez, megfelelő-e a vonalvezetése, stb.

Garanciajegy

Ezen felül ha bármi, önhibáján kívüli problémája adódik a töltőtollal, a vásárlást követő 1 évre javítási garanciát adok. 34500 Ft feletti vásárlás esetén a toll mellé (2023.07.15-től) a fenti képen látható dombornyomott garanciajegyet is kap. A garanciajegyen szerepel az adott töltőtoll neve, hossza, súlya, gyártási éve, valamint a sorozat-, vagy a tompens.com által hozzáadott azonosító száma.

Garanciajegy QR-kóddal

A garanciajegy hátsó oldalán egy QR kódot talál, ami alapján az adott toll weboldala, valamint a hozzá tartozó garanciajegy is látható. Ez garantálja azt, hogy a garanciajegy és a töltőtoll elválaszthatatlan párost alkotnak.

Amennyiben alacsonyabb összegért vásárolt toll mellé, illetve hozott és javított töltőtoll mellé szeretne garanciajegyet, azt +2000 Ft-ért kiállítom. E garanciajeggyel évek múltán is (amíg űzöm a szakmát) 50%-os kedvezménnyel vállalok mindenféle javítást az adott tollon (a garanciajegy átruházható).

Míg egy átlagos írószerboltból kilépve a vásárlást követően az Ön kezét elengedik, hozzám bármikor fordulhat kérdéssel, problémával!


ELADÓ TOLLAK
Web Analytics