- - NÓVUM

Elindult a tompens-charity jótékonysági oldala

 A tompens.com elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás mellett, és örömmel jelenti be, hogy elindítja jótékonysági eladásait, amelyen alkalmanként régi és új írószerek vásárolhatók meg. Az eladásból származó bevételek a támogatásra a kiválasztott szervezeteket segítik majd, melyeket az adott tétel vevője dönthet el (alapítványok, civil szervezetek, egyéb segítő szolgáltatások).

Felajánlott tollak jótékonysági célra

A jótékonysági eladás során a vásárló csupán a támogatásra kiválasztott szervezet számára történő átutalás bizonylatát kell elküldje, és a tompens.com vállalja a megvásárolt írószer postázását. A vevő, amennyiben kéri, szerepelhet támogatóként az oldalon, az általa támogatott szervezet és a támogatás összege mellett a neve is megjelenhet.

A jótékonysági eladás során az írószer vásárlásával nem csak remek tollakat szerezhetnek be a vásárlók, hanem hozzájárulnak a jótkénykodás pozitív szerepének előtérbe helyezéséhez is. A jótékonysági kezdeményezések célja, hogy támogassák azokat a szervezeteket, amelyek jelentős segítséget nyújtanak a civileknek, sportegyesületeknek és alapítványoknak. Az ilyen támogatás elősegíti és fejleszti az adakozás jótékony hatását a társadalmi kohézió és szolidaritás megerősítése érdekében.

A tompens.com nagyon hálás azoknak, akik vevőként részt vesznek vevőként a jótékonysági eladáson, és azoknak is, akik a felajánlott tárgyaikkal támogatják az adott ügyet (jelentkezés itt). A célom az, hogy egy pozitív változást hozzak létre, és azon dolgozzak, hogy további hasonló kezdeményezéseket szervezzek a jövőben is.

Az eladásra szánt darabok egyszeriek, ezért javaslom, hogy aki érdeklődik, minél előbb vegye igénybe ezt a lehetőséget.

A vásárlás menete:
- jelezze vételi szándékát itt, vagy telefonon (huszas, 7700620).
- döntse el, melyik szervezetnek szánja a pénzt.
- utalja át az összeget számukra.
- küldje el a befizetési bizonylatot a postázandó címmel.

A vásárlási oldalt itt találja.

Charity tollat vásárolt:

Kardos Ferenc

10 000 Ft (átutalási bizonylat:

ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola Alapítvány

Gábor Mozsolics

10 000 Ft (átutalási bizonylat)

Délegyházi Karate SE

     


 2023.04.

ELADÓ TOLLAK
Web Analytics