Röviden: a feliratkozással csak a megadott email címét tároljuk, addig, amíg Ön le nem iratkozik. Másra nem használjuk fel (nem adjuk el pénzért).
Bővebben:

A. Bevezetés

  1. Nagyon fontos számunkra a weboldalunk látogatói személyes adatainak védelme, és elkötelezettek vagyunk ennek megfelelő biztosítása mellett. Ez az adatvédelmi nyilatkozat tájékoztatást nyújt arról, hogy hogyan kezeljük az Ön email címét.

B. A személyes adatok gyűjtése

A következő típusú személyes adatokat gyűjthetjük, tárolhatjuk és felhasználhatjuk:

  1. e-mail címét (jelszó és egyéb azonosító nélkül)

Mielőtt valamely másik személy személyes adatait feltárná előttünk, Önnek kötelező az adott személy hozzájárulásával rendelkeznie a személyes adatok megosztását valamint a személyes adatoknak a jelen adatvédelmi nyilatkozat előírásaival összhangban történő feldolgozását illetően.

C. Az Ön személyes adatainak felhasználása

A weboldalunkon keresztül számunkra elküldött email címet a jelen adatvédelmi nyilatkozatban vagy a weboldal vonatkozó oldalain meghatározott célokra használjuk fel. Az Ön személyes adatait a következő célokra használhatjuk fel:

e-mail hírlevelünk küldése Önnek, ha azt igényelte (bármikor értesíthet minket, ha már nem kéri a hírlevelet);

D. A személyes adatok közzététele

Az Ön személyes adatait nem adjuk át harmadik feleknek.

E. Nemzetközi adattovábbítás

Az Ön személyes adatait nem adjuk át harmadik feleknek.

F. A személyes adatok megőrzése

Email címét addig őrizzük, amíg Ön aktív hírlevél feliratkozó. Leiratkozáskor az Ön email címe véglegesen és visszavonhatatlanul törlődik.

G. Az Ön személyes adatainak biztonsága

  1. Megtesszük a megfelelő technikai és szervezeti óvintézkedéseket annak érdekében, hogy megakadályozzuk a személyes adatai elvesztését, a velük való visszaélést vagy a módosításukat.
  2. Minden, az Ön által megadott személyes információt biztonságos (jelszóval és tűzfallal védett) szervereinken tároljuk.
  3. Ön tudomásul veszi, hogy az információ továbbítása az interneten keresztül alapvetően bizonytalan jellegű, és nem garantálhatjuk az interneten keresztül továbbított adatok biztonságát.

H. Módosítások

Időnként frissíthetjük ezt az adatvédelmi nyilatkozatot azáltal, hogy közzétesszük az új verzióját a weboldalunkon. Időnként ellenőrizze ezt az oldalt annak érdekében, hogy megismerje az adatvédelmi nyilatkozat módosításait. Önt az adatvédelmi nyilatkozat változásairól e-mailben vagy a weboldalunkon található privát üzenetküldő rendszeren keresztül értesíthetjük.

I. Az Ön jogai

Felszólíthat minket arra, töröljük email címét (ezt a leiratkozás gombra kattintva teheti meg). 

Hírlevél

A hírlevelet kb havonta egyszer kapja, összefoglalva benne az elmúlt 30 nap újdonságait, tippeket, tanácsokat, stb.
Egyetértek a Adatvédelmi irányelvek
A hírlevélről bármikor leiratkozhat. A leiratkozási linket a hírlevélben találja.

Hírlevél


A Firefox böngészőben hiba léphet fel az email elküldésekor! Használjon más böngészőt!

x